Oudeschild – Skillerveld

Texel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Met oog voor detail en gericht op de toekomst
Er gaat weer gebouwd worden op Texel! In de vier dorpen, Den Hoorn, Oudeschild, Oosterend en De Cocksdorp, worden betaalbare koopwoningen gerealiseerd. Dit zijn rug-aan-rugwoningen en rijwoningen die variëren in woonoppervlakte. De woningen worden allemaal gasloos en bijna energieneutraal (BENG). Elke woning is voorzien van een eigen bodemwarmtepomp, waarmee je de woning 's winters kan verwarmen en 's zomers kan koelen! Prachtige woningen, geïnspireerd door en voor Texel, met oog op de toekomst. Wordt dit jouw nieuwe droomhuis?

Op maandag 22 januari 2024 is start de verkoop van de woningen in Den Hoorn en Oudeschild. Dit vindt plaats tijdens de Woonmarkt in het gemeentehuis in Den Burg.

Heb je interesse? meld je aan en voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.texelsedorpen.nl

Aan de oostkant van Texel, in het authentieke vissersdorp Oudeschild, komen nog eens 34 woningen. Hiervan zijn er 14 betaalbare koopwoningen en 20 sociale huurwoningen. De koopwoningen zijn te verdelen in een blok van 4 rijwoningen en een blok van 10 rug-aan-rug woningen.

De start verkoop van de koopwoningen is op 22 januari 2024.

De sociale huurwoningen worden verhuurd door Stichting Woontij. Voor meer informatie en interesse raadpleeg hun eigen website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oudeschild – Skillerveld
Woningen
0 van 14 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Texel.

Aanmelden