Actueel

Nieuws

START VERKOOP NA DE ZOMER Lokaal nieuws dinsdag 02 juli 2019

START VERKOOP NA DE ZOMER

Het start verkoop moment van 't Erf van Burg zal na de zomer gaan plaatsvinden. De exacte datum lees je binnenkort terug in de nieuwsbrief en op de website. Klik hier voor de nieuwste impressies!

Het lijkt alweer even rustig rondom ’t Erf van Burg, maar achter de schermen wordt continu hard gewerkt om van t Erf van Burg een fantastische buurt te maken. Onderstaand een aantal van de nieuwste impressies. Het start verkoop moment zal na de zomer gaan plaatsvinden. De exacte datum lees je binnenkort terug in de nieuwsbrief en op de website. Als je in de tussentijd alvast meer wilt weten over de woningen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen, óf even binnenlopen bij de makelaar. We staan je graag te woord.

Daarnaast maken we je graag attent op het feit dat je – geheel vrijblijvend – via het aanmeldformulier ook alvast kunt aangeven naar welke woning in het plan je eerste en eventueel tweede en derde voorkeur uitgaat. We zijn erg benieuwd welke woning jij het meest aantrekkelijk vindt.

Het team van ’t Erf van Burg wenst je een zonnige zomer!

SUCCESVOLLE BIJEENKOMST HET ERF VAN BURG Lokaal nieuws donderdag 02 mei 2019

SUCCESVOLLE BIJEENKOMST HET ERF VAN BURG

Op woensdag 24 april organiseerden projectontwikkelaar KRKTR en Beyond Now een informatieavond over ’t Erf van Burg voor geïnteresseerden. Een leuke en geslaagde avond waarop de plannen weer een stukje duidelijker werden. Met veel vragen en een hoop enthousiaste reacties.

Op woensdag 24 april organiseerden projectontwikkelaar KRKTR en Beyond Now een informatieavond over ’t Erf van Burg voor geïnteresseerden. Een leuke en geslaagde avond waarop de plannen weer een stukje duidelijker werden. Met veel vragen en een hoop enthousiaste reacties.

Juist het bijzonder duurzame karakter van het plan en daarbij specifiek de woningen is niet alledaags en dient dan ook de nodige toelichting. Vandaar ook deze informatieavond. De woningen worden zo duurzaam gebouwd dat er bij normaal gebruik geen maandelijkse energiekosten zijn. Dit scheelt in de portemonnee en biedt wellicht meer ruimte in de financieringsmogelijkheden.

De komende periode staat in het teken van de verdere planuitwerking om uiteindelijk tot concrete verkoopstukken te komen. Wil je de komende periode op de hoogte gehouden worden over de verkoopvoortgang, meld je dan aan via de projectwebsite: www.heterfvanburg.nl. Alle inschrijvers ontvangen namelijk met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief waarin de laatste stand van zaken omschreven wordt.

Heeft u de avond onverhoopt gemist? Dan kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar van dit project, De Texelse Makelaars, 0222-313555 of per mail: info@texelsemakelaars.nl

WOENSDAG 24 APRIL BIJEENKOMST HET ERF VAN BURG Lokaal nieuws woensdag 27 maart 2019

WOENSDAG 24 APRIL BIJEENKOMST HET ERF VAN BURG

Op woensdag 24 april organiseren wij een informatieavond over ’t Erf van Burg. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de plannen en mogelijk geïnteresseerd is in het kopen van een woning op ’t Erf van Burg.

Op woensdag 24 april organiseren wij een informatieavond over ’t Erf van Burg. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de plannen en mogelijk geïnteresseerd is in het kopen van een woning op ’t Erf van Burg. Tijdens de informatieavond stellen we het team van ’t Erf van Burg persoonlijk aan je voor en gaan we in op de visie achter ’t Erf van Burg, op het ontwerp van de woningen, op de collectieve tuin en het cocreatieproces dat daarbij hoort, op de duurzaamheidsaspecten en welke financieel voordelen dit met zich meebrengt, over de planning en over de verkoopprocedure. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen.

De informatieavond vindt plaats bij StayOkay Texel (Haffelderweg 29, Den Burg) Vanaf 19:30 zijn de deuren geopend. Om 20:00 starten we met de plenaire presentatie. Daarna is er ruimte voor vragen. Rond 21:15 sluiten we de bijeenkomst inhoudelijk af en staat er nog een drankje voor u klaar.

Helaas verhinderd? Laat het ons even weten. Dan laten wij de makelaar contact met je opnemen om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Graag tot 24 april!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Texel.

Aanmelden