Actueel

Nieuws

VERKOOP GESTART! Lokaal nieuws donderdag 04 februari 2021

VERKOOP GESTART!

Op 4 februari 15:00 is de verkoop van 't Erf van Burg van start gegaan. Inschrijven kan tot donderdag 18 februari 12:00.

De verkoop van 't Erf van Burg is gestart! Vanaf vandaag kunt u in aanmerking komen voor één van de 17 extreem duurzame en comfortabele woningen in een collectieve landschapstuin mét eigen voedselbos.

De verkoopprocedure van 't Erf van Burg vindt online plaats. Alle beschikbare verkoopdocumenten tref je aan onder 'Mijn Documenten' als je inlogt op www.heterfvanburg.nl via je persoonlijke account. Via downloads op de website is ook een deel van de documenten beschikbaar.

Om voor één van de 17 koopwoningen in aanmerking te komen, kun je vanaf 4 februari 15:00 uur het digitale inschrijfformulier invullen en achterlaten in je digitale dossier. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 18 februari 2021 om 12:00.

Vragen over de inschrijfprocedure of over de toewijzing? Lees meer in de begeleidende brief (zie downloads), of neem gerust contact op met de makelaar.

4 FEBRUARI START VERKOOP Lokaal nieuws dinsdag 01 december 2020

4 FEBRUARI START VERKOOP

Donderdag 4 februari om 15:00 gaat 't Erf van Burg in verkoop. 17 ruime, karakteristieke en super duurzame woningen in een enorme gezamenlijke landschapstuin. 

Buurtskap de Tuunen begint steeds meer vorm te krijgen. De eerste trotse bewoners van deze unieke wijk hebben inmiddels de sleutel in ontvangst genomen. Aan de volgende buurtjes wordt nog hard gewerkt. 
 
Ook ’t Erf van Burg gaat binnenkort in verkoop! Op deze website ziet u de laatste ontwerpen. Over een aantal weken verschijnt de verkoopbrochure.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Texel.

Aanmelden