Actueel

Nieuws

Start verkoop voorjaar 2020 Lokaal nieuws woensdag 30 oktober 2019

Start verkoop voorjaar 2020

Buurtskap de Tuunen begint steeds meer vorm te krijgen. Voor ’t Erf van Burg legt de architect momenteel de laatste hand aan de nieuwste ontwerpen. Het start verkoop moment staat gepland in het voorjaar van 2020.

Buurtskap de Tuunen begint steeds meer vorm te krijgen. De eerste trotse bewoners van deze unieke wijk hebben inmiddels de sleutel in ontvangst genomen. Aan de volgende buurtjes wordt nog hard gewerkt. 
 
Voor ’t Erf van Burg werken we momenteel aan een aantal planoptimalisaties. De beoogde hoogwaardige kwaliteit van de woningen blijft overeind. Ook voegen we twee extra woningen toe aan het plan. Die planoptimalisaties vergen nog wat tijd. 
 
Momenteel legt de architect de laatste hand aan de aangepaste ontwerpen. Snel daarna volgen de nieuwe beelden. Het start verkoop moment staat gepland in het voorjaar van 2020.

START VERKOOP NA DE ZOMER Lokaal nieuws dinsdag 02 juli 2019

START VERKOOP NA DE ZOMER

Het start verkoop moment van 't Erf van Burg zal na de zomer gaan plaatsvinden. De exacte datum lees je binnenkort terug in de nieuwsbrief en op de website. Klik hier voor de nieuwste impressies!

Het lijkt alweer even rustig rondom ’t Erf van Burg, maar achter de schermen wordt continu hard gewerkt om van t Erf van Burg een fantastische buurt te maken. Onderstaand een aantal van de nieuwste impressies. Het start verkoop moment zal na de zomer gaan plaatsvinden. De exacte datum lees je binnenkort terug in de nieuwsbrief en op de website. Als je in de tussentijd alvast meer wilt weten over de woningen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen, óf even binnenlopen bij de makelaar. We staan je graag te woord.

Daarnaast maken we je graag attent op het feit dat je – geheel vrijblijvend – via het aanmeldformulier ook alvast kunt aangeven naar welke woning in het plan je eerste en eventueel tweede en derde voorkeur uitgaat. We zijn erg benieuwd welke woning jij het meest aantrekkelijk vindt.

Het team van ’t Erf van Burg wenst je een zonnige zomer!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Texel.

Aanmelden