wat is linkbuilding

't Erf van Burg

Texel - Den Burg
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 170m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

’t Erf van Burg ligt dichtbij het gezellige centrum van Den Burg en is onderdeel van Buurtskap de Tuunen. Buurtskap de Tuunen is absoluut geen standaard nieuwbouwwijk. Verdeeld over meerdere groene erven komen hier uiteindelijk circa 140 zeer uiteenlopende woningen. Buurtbewoners zorgen met elkaar voor een prettige en groene woonomgeving.

In 't Erf van Burg komen 17 karakteristieke koopwoningen, verdeeld over vijf gebouwen. De woningen zijn van een hoog staaltje architectuur. De vorm van de gebouwen is geïnspireerd op traditionele Texelse gebouwtypologieën, maar dan op een eigentijdse manier. En met oog voor detail, bijvoorbeeld terug te zien in de verfijnde gevellijnen en gebalanceerde overstekken. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en van hoogwaardige kwaliteit.

De woningen hebben elk een andere uitstraling. De oppervlaktes van de woningen variëren tussen ca. 135 en 170 m2. De buitenkant / architectuur van de woningen staat vast. Aan de binnenkant is keuzevrijheid. We ontwikkelen per woning een basisplattegrond en daarbij een aantal opties voor meer- of minderwerk. Denk bijvoorbeeld aan het anders positioneren van de keuken, het maken van een extra slaapkamer boven, of een extra badkamer en slaapkamer op de begane grond. Welke opties allemaal mogelijk zijn werken we momenteel verder uit. Zodra de optielijst definitief is komt deze op de website te staan. Elke woning heeft een privéberging in de tuin, dicht bij de woning. Deze zijn geclusterd per woongebouw.

Bovenal zijn de woningen super comfortabel, energiezuinig, klimaatvriendelijk, en gezond, door overal waar mogelijk gebruik te maken van ecologische materialen.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu snel aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Erf van Burg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17
Prijs
€ 425.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Texel.

Aanmelden