Lokaal nieuws dinsdag 02 juli 2019 Bron: Het Erf van Burg

START VERKOOP NA DE ZOMER

Het start verkoop moment van 't Erf van Burg zal na de zomer gaan plaatsvinden. De exacte datum lees je binnenkort terug in de nieuwsbrief en op de website. Klik hier voor de nieuwste impressies!

Het lijkt alweer even rustig rondom ’t Erf van Burg, maar achter de schermen wordt continu hard gewerkt om van t Erf van Burg een fantastische buurt te maken. Onderstaand een aantal van de nieuwste impressies. Het start verkoop moment zal na de zomer gaan plaatsvinden. De exacte datum lees je binnenkort terug in de nieuwsbrief en op de website. Als je in de tussentijd alvast meer wilt weten over de woningen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen, óf even binnenlopen bij de makelaar. We staan je graag te woord.

Daarnaast maken we je graag attent op het feit dat je – geheel vrijblijvend – via het aanmeldformulier ook alvast kunt aangeven naar welke woning in het plan je eerste en eventueel tweede en derde voorkeur uitgaat. We zijn erg benieuwd welke woning jij het meest aantrekkelijk vindt.

Het team van ’t Erf van Burg wenst je een zonnige zomer!

Meer weten over Het Erf van Burg

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Texel.

Aanmelden