Lokaal nieuws woensdag 27 maart 2019 Bron: Het Erf van Burg

WOENSDAG 24 APRIL BIJEENKOMST HET ERF VAN BURG

Op woensdag 24 april organiseren wij een informatieavond over ’t Erf van Burg. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de plannen en mogelijk geïnteresseerd is in het kopen van een woning op ’t Erf van Burg.

Op woensdag 24 april organiseren wij een informatieavond over ’t Erf van Burg. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de plannen en mogelijk geïnteresseerd is in het kopen van een woning op ’t Erf van Burg. Tijdens de informatieavond stellen we het team van ’t Erf van Burg persoonlijk aan je voor en gaan we in op de visie achter ’t Erf van Burg, op het ontwerp van de woningen, op de collectieve tuin en het cocreatieproces dat daarbij hoort, op de duurzaamheidsaspecten en welke financieel voordelen dit met zich meebrengt, over de planning en over de verkoopprocedure. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen.

De informatieavond vindt plaats bij StayOkay Texel (Haffelderweg 29, Den Burg) Vanaf 19:30 zijn de deuren geopend. Om 20:00 starten we met de plenaire presentatie. Daarna is er ruimte voor vragen. Rond 21:15 sluiten we de bijeenkomst inhoudelijk af en staat er nog een drankje voor u klaar.

Helaas verhinderd? Laat het ons even weten. Dan laten wij de makelaar contact met je opnemen om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Graag tot 24 april!

Meer weten over Het Erf van Burg

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Texel.

Aanmelden